ställen <3

Onsdag kväll och dessa tre dagarna har gått skit fort. Hoppas att morgondagen kommer gå minst lika fort, vill ha fredag :). Sen kanske man ska träffa emma på lördag, hoppas det! :) Som sagt jag tränade ju nyss då. ahah. Det gick väl bra. Vi spelade hela träningen bara för att vi inte hade kjell ller mange, i hela 1 timme och 30 min. Det var kul. Fick även veta at på söndag blir det träningsmatch i munka ljungby, mot just munka ljungby ;) direkt efter att thomas sa att det var träningsmatch i munka ljungby var det en tjej som inte frågade om det låg i småland, haha. Noll koll, det är nästan värre än frida :p. hah.

Fick våa ställ idag också, så fina är de. Jag har redan testat och de är jätte mysiga. Kommer nog använda det mycket ;). gott!


TV.

Idag i skolan fick vi veta att vi skulle ha tema igen, med åttorna, men jag jim och frida ska vara en grupp och spela in en film om vatten, Göra olika expriment och massa sånt ;). beesta filmern evor! den kommer bli rätt bra det känner jag på mig :) haha. Fick tillbaka franska provet också. usch :/. jag vet inte om det är bra eller dåligt. men jag kunde nog fått mer, sånna slarvfel.

Cyklade nyss. Kollade på det här programmet med jordan och hennes kille, kommer inte ihåg vad han heter men det är bra. Sicket liv de lever asså . De är rätt söta ihop faktiskt ;) Det kändes som det gick mycket snabbare när jag cyklade till det. Men det var väl bara för att det var så kul. haha. Jordan bytar till alltid frisyr och det ser lika bra ut varje gång. Tänk om man hade fotografer efter sig hela tiden. Det skulle nog vara lite jobbig, men de verkar inte ha några större problem med det. haha.

Nej nu ska jag gå  och duscha det blir säkert något parti kort med wilmer ikväll , haha. Ciao!

back to school.

Då var det dax för skola igen, jag och frida kom 35 min för tidigt i morse till skolan, snacka om att vi saknat skolan. haha. eller inte? Vår första lektion var, eller lektion  var det kanske inte men vi började dagen med handledar tid. Och annette var förkyld sa hon, kul! Och bartoz eller hur han stavar det, han är polsk så började hon prata om hans prao och fråga var han skulle vara men han fatta inget och satt bara och "mmm" haha. Sen så sa han att han inte valt någon prao ;D. haha. helt borta ;p

Tränade innan och spelade nyss kort med wilmer, så kass han är asså! han fuskar hela tiden. Jag satt på datan i mellan åt och då fuskade han som faan ;D. haha. Så jag förlorade typ hela tiden och han bara skratta. Sicken brpr jag har asså. haha. eller han är mammas och pappas hittebarn ;d. haha precis som jessica är ;). haha !

På onsdag på träning ska vi få våra kläder. Jag längtar :). hihi. Men ska snart gå och duscha. Först ska jag in och slå wilmer och skrika på honom, han får inte fuska. Han får mig att verka pdålig på skitgubbe ;o. ALDRIG, säger jag bara. :). haha

w669i

image58

jag och mamma har den röda och pappa, frida och wilmer har den svarta ;)

helgen

söndag i dag och en dag kvar till skolan jag orkar inte, imorgon skulle vi förmodligen ha test i  musik histora så jag ska öva på det sen, sen ska jag kolla igeno mfranska glosorna och läsa lite om andra världs kriget för det har vi prov på snart.

Helgen har jag spenderat på ullared med grannarna, ;). haha. så sjukt kul man kan ha med dem . När jag bure och wilmer var i vår stuga blev det plötsligt strömavbrott så vi fick tända ljus och allt,haha :p. jag wilmer och bure började diska sen, duktiga var vi :) . Och alla andra satt i burmans suga. haha. När man gick in där satt alla och skrek och skratta ;p. Betina hade sålt tre sånna pytte ljus för 20 kr till någon som skulle försöka få ljuse i sin stuga. och när personen gått så kommer hon på att hon hade grav ljus ;p. Så det skämta dem om hela kvällen. hahha. Sista dagen när vi skulle ut från ullared skulle frida bara fråga en sak om vår mobil på ett sånt tre grejs, sånna som står ute och erbjuder massa grejer, och så började han babbla på som in i ;p. haha. Han var en riktigt duktig försäljare asså! hhaha. har nog aldrig varit med om någon bättre ;p. jaja. Så han lyckades få oss att köpa 5 mobiler ;D. haha. Så nu har jag en ny mobil som jag älskar och som är jätte rolig att pilla med :)

Nej nu tänkte jag gå och öva läxa och läsa, sen ska jag nog cykla och måla naglana, för försöka hitta på något annat också, kanske vara med frida larsson?! :D jaja. Ciao!

♥ (kommer bild senare på mobilen)

21 februari

torsdag idag. HAr varit hos helena nu onsdag till torsdag, tränade verken i måndags eller i går för ag har så förbaskat ont i halsen, och det blir nog inte bättre utav träning. I onsdags var jag även med jim för jag sov hos honom från tisdagen till onsdagen så tunr 3 tiden gick vi hem till mig ;p var väl hemma runt 4 någon gång ;p. haha. det var rätt skönt att vara ute och gå :). öven om jim går slött som en snigel. Han förstörde även min väska som jag köpt i grekland. Han färgade ena sidan blå på grund av hans byxor. Usch som den ser ut nu  :/ bläää! men mamma skulle försöka få bort lite ;p testa i alla fall.

I morgon ska vi åka till ullared med burmans ;d. Helena ville också med men det finns ju ingen plats i bilen och stugan, tyvärr. Ska handla lite skit till jim också. Sen skulle vi kolla på det nya monopolet till helena ;p.

Nej nu ska jag gå för jag och jim ska spela alfapet och sen ska jag nanna och hoppas att jag somnar. Natti!

jims födelsedag

god morgon eller förmiddag? för mig blir det förmiddag, vaknade halv 9 i morse, och kunde verkligen inte somna om, kan jag aldrig när jag väl vaknat, jag hatar det ! så jag gick ner och la mig i soffan och kollade på lite tv, sen tog jag massvis med reklam som vi fått igår och tidningen från idag, sen försökte jag äta något litet, men jag har så fruktansvärt ont i min hals.. :/ Jag tönkte gå upp och besöka frida på eriks och då ska jag köpa halstabletter! Usch ja. Hoppas hon jobbar nu så hon inte är på lunch ;p. men jim var där för ca 10 min sen och då var hon där så hoppas att hon sitter kvar ;). haha.

Idag fyller min pojkvän jim 16 år. Han börjar bli gammal nu. Inte långt från 70 ;). Ska hem till han ikväll och mysa. Blir förmodligen att jag sover där också men han får vara beredd på att bli smittad då ;). haha. Men vi har ju lov så skit samma! :s. Det ät så typiskt faktiskt jag är typ sjuk 1 gång om året och är inte lite typiskt då att det kommer på sportlovet och dagen innan jims födelsedag, jag retar mig faktiskt lite på det.  Jag mår faktiskt bättre än igår men jag har fortfarande ont i halsen och fryser i mellan åt och är varm i mellan åt. men det går nog över! haha ;)

nej nu ska jag byta tröja och bege mig mot min bästis på eriiiiiks ;) Ching! 



 

lucky star


måndag

Busfabriken var ett mysigt ställe, tyvärr måde jag inte så bra så jag hade inte så jätte kul, men att få umgås med frida är alltid kul. Där var riktigt fint så jag kommer nog åka dit fler gånger om jag blir erbjuden ;) . haha. Efter busfabriken åkte vi till väla för att wilma, frida, samuel och max skulle äta. Var väl där till tre, och då mådde jag riktigt såligt. Sen direkt när jag kom hem somna jag och sov typ yill halv 6. Mår inte lika illa men har jätte ont i halsen och huvudet känns helt off. Fast tanken på mat gör mig illamående så jag försöker undvika de tankarna ;p.
Ikväll kommer jag förmodligen inte att kunna sova, det blir väl att titta på tv hela kvällen och natten. Jag ska börja mitt tv-tittande klockan 8 hade jag tänkt, för då börjar anna pihl.

Imorgon fyller jimbo 16 år och är en stor pojke :). Jag tänker inte skriva vad jag ska ge honom ;p. haha. Hoppas verkligen jag blir bättre. Men det gör väl ingetting om jag spyr på honom ;p. haha. nej det ska jag inte göra! öörrk ;b. Men att smitta honom med mitt hals ont gör nog inget, då vet han hur ont jag har det och jag vet hur ont han har det så vi kan trösta varandra ;p. haha.

Mamma kom hem för tio min sen typ, men hon stack igen för hon sk på tant gympa i gympa salen :) mamma ville igentligen att jag och frida skulle följa med och börja. Vi var inne på det ett tag, men nej. Där är bara äldre damor, haha. Tråkigt nog fick ag inte träna idag, och att cykla nu ikväll finns det ingen tanke på i huvudet.. :/ får se imorgon i så fall.. Nej nu ska jag gå och försöka få ner en liten bit i magen.  Ciao!


busfabriken.

Nu ska jag strax åka till busfabriken med frida och wilma, de öppnar klokcan tio och vi ska vara där i hela 3 timmar framåt, haha. sen ska vi in på väla för frida skulle köpa något och jag ska försöka hitta ett hårband till fotbollen :), nej nu ska jag gå. Ciao!


söndag

nu sitter man här igen , har inte skrivit sen i torsdags så jag tänkte rabbla upp vad jag gjorde i fredags och igår också, om ni inte pallar läsa så klockan ner rutan bara ;). haha.

fredags; då hade vi prov i engelska och det kändes verkligen inte som det gick bra. Usch nej. Jag kommer inte ens ihåg vad jag skrev på provet, det käns som det gick uselt. Annars var dagen som vilken fredag som helst, helt jädrans underbar. Det var fint väder och det kändes att det var på väg mot sportlov &ekebo. På kvällen hade vi även disco för dem små klasserna. Vi fick ihop ca 6700 kr. Vet inte exakt hur mycket, men något sånt. Vi var väl därifrån någon gång vid 12. Så jag somna kanske halv ett. Riktigt trött!

lördag, Upp vid halv 7 för att klä på sig och sen äta frukost. Vi skulle till spring hill och packa kuddar men först skulle vi hämta emma hemma hos sig, Vi var hos emma någon gång runt halv 8 och ungefär kvart i åtta skulle vi träffas vis statoil för att mötas, för vi hade absolut ingen aning om vart det låg. Så var vi där och allt upp packandet började och byta ut en kudde och lägga in en ny.  Vi var väl där till typ klockan 12. Vår "grupp" var typ snabbast ;p. haha. När vi var klara kom Emmas pappa och hämta oss. Vi åkte hem till emma och hon packade, när vi anlände hem till oss hoppa vi i sängs och kollade på bring it on, för den hade inte emma sett och så somnade vi ;p. Sen vaknade jag någon gång vid halv 5 och då var emma och frida också vakna. Vi satt och prata lite och sen gick vi ner och åt taco. Och sen entligen blev klockan sex och jag fick äta vad jag ville, haha. Gott! Efter käket gick vi upp och började fixa lite och kollade på johan glans på youtube ;D. ahah. Vi var väl på ekebo tjugo i nio och då var där endån ganska mycket folk. Jag hade i alla fall kul. Men det blev lite jobbigt ibland! :( jaja. Sen när man kom hem ville emma spela kort,, haha. jag trodde jag skulle dö . jag var skit trött och så ville hon spela kort, jag tog ett parti med henne sen la jag mig i min säng och slockna direkt ;p. haha

söndag, vaknade typ halv 19 idag. Gick ner och år frukost så ringde jessica pch frågade när vi skulle åka till klippan, för vi skulle nämligen kolla på klippans innebandy lag (killarna) vet inte vilken ålder men typ p15 eller vad det heter i bandy ;p. haha. De vann i alla fall med 3-2 sen kollade vi på klippans flicklag, frids och dem :) de förlorade tyvärr med 2-0. Men de var nära många gånger.  Sen gick vi till netto för att handla billigt choklad och där va mamma och handlade frukt till vår fruktsallad som hon ska göra ikväääll =). gott ! Så vi åkte med henne hem och jessica åt med sin pappa hem ;p. haha. Nu sitter frida emma och wilmer på golvet och spelar kort och jag ska snart hoppa ner och spela med dem, måste göra det för emma! haha :p jaja ciao!


-

ny bakgrund, igen!

alla hjärtans dag

nu är nästan min dag över, har stressat igenom denna dagen, usch vad jobbigt. Ska strax cykla efter allt ätande ;p sen ska jag hoppa in i duschen sen ska jag slänga mig i min säng och bara läsa läxa. usch, jag hatar läxa! har typ inte alls kunnat öva mycket på grund av att vi var i solan till typ 4 och fixade sen åkte jag hem och övade på lite gkosor sen åkte jag och mamma till godis butiken för att vi skulle köpa godis till imorgon och sen hem och öva lite på provet sen skulle jag äta, kebabtallrik, mums. Romas kebab tallrikar var riktigt stor ;). gott. Sen hjälpte jag mamma med hennes espreco maskin som hon fick av pappa i bröllopspresent, dock inget värktyg som pappa hade användning av denna gången ;p. haha. Så grejade vi med det sen åt vi en sån havre tårta med jordgubbar som mamma gjort. Jag älskar jordgubbar! Och nu äntligen ska jag cykla och förbränna några kalorier. Känns så skönt efter att man cyklat. Sen som sagt är dagen typ slut. Jag längtar tills imorgon, ska ta med mig massor av frukt och äta där. Jag älskar frukt. hihi.

Idag i skolan fick jag alla hjärtans dag present av jim, tack jimbo. Tre rosor, en liten nalle björn i en nyckelring och ett litet marsipan hjärta, han köpte bara ett litet hjärta för han visste att jag fasta, bra gjort pojkvän! :). hihi. Fick även like saker av mamma och pappa idag, och ett brev på posten från farmor där det låt 200 kr. Så snälla <3<3

Nej nu ska jag hoppa i träningskäderna och sen börja cykla. Ciao!


finally

äntligen är det alla hjärtans dag, så länge jag har väntat på detta, ikväll ska det bli en massa mys med familjen. Dricka och äta gott  ( ska göra ett undantag från min fasta) nu måste jag gå igen, ska ner och äta frukost. Mums!

image55

1 day left.

nu är det egentligen bara några timmar sen är det den 14 februari och alla hjärtams dag. Jag kommer mkt väl ihåg denna dagen från förra året ;). lägger in lite gamla bilder nedan. Imorgon ska vi baka i skolan till ämneskvällen sen ska jag hem och sen sticker jag mamma, frida och wilmer till godis butiken för att köpa godis till discot och sen blir det att öva prov och öva prov, jag måste också ladda ner en massa låtar på amandas data. Jag kommer kvävas av allt stressande, fy för asså. Sen på kvällen ska jag fira alla hjärtans dag med familjen. Mamma och pappa har även 16 års brollops dag ;). hihi. sööt! jag älska min föräldra mest ♥ De valde alla hjärtans dag som deras bröllops dag på grund av att pappa inte skulle glömma när de var ;) haha. Min pappa är så romantisk, haha.  mys.

på fredag är det disco och då blir det att hjälpa till där hela dagen typ, sen lördagen ska man upp typ sex -halv 7 för vi ska packa kalsonger till fotbollen, haha. För att vi ska kunna åka på cuper. Sen ska emma med hem här och vi ska sova och kolla bring it on, har vi redan bestämt. hihi. På kvällen lbir det ekbo med emma, frida och jessica. Och på söndag ska jag bara ta det lungt, jag emma och frida ska vakna riktigt sent, hoppas jag! Du skulle inte förväna mig om man vaknar med en kudde i huvudet av emma, haha. ( det är inte emma björk, emma i mitt fotbollslag, haha bara så alla vet) haha. Hon är sån extremt pigg alltid. men det gör en bara glad! haha



1. Josh och jim. j som står bakom
2. Mammas& Pappas 15 års bröllops tårta
3. jag , haha!
4. Jim.j
5. Alla hjärtans dag bordet ;)


2 days left..

jag orkar inte skriva så mycket idag och jag har inget att skriva om heller, typ sitter och kollar lite på gossip girl nu? har klarat mig med fastan? jag jag vet inte vad jag ska skriva helt enkelt ;p. haha. Imorgon har vi franska prov! :/. usch och fy.

nej nu slutar jag skriva och går ner till världens bästa mamma och pratar med henne :).

image49


morgon

idag är det tisdag och skola. På syslöjden håller jag på med en jätte fin klänning, klänningen på bilden är ganska fin sen vet man ju inte om resultatet blir bra ;). men jag ska försöka göra så gott jag kan. Sen är det en massa skit som ska ut om discot o.s.v. mycket att stå i just nu. haha.

Igår på träningen så snubbla jag och så fick jag värsta skrapsåret på knäet, så det svider jätte mycket nu ;p.
Igår vann jag också pingisturneringen mot Jessica, haha. Jag vill egentligen inte vinna, höhö. Jag vill inte spela mot dem små,  det är så bra. De från 8 skulle inte vara med på tävlingen så jag ka nöta en 7;a och en 6;a och udch det vill jag verkligen inte. haha. Men man kan ju få en fin medalj om man vinner. Hahah. eller inte. Jag vill verkligen inte vara med, varför stälde jag upp. Jag kommer inte skärpa mig den kvällen, bara så alla vet. Jag ska göra allt för att förlora :). Det kändes bra att skriva det faktiskt.

Nej nu ska jag gå och borsta tänderna och sen dra mig till skolan.


hemma

träning ikväll.


skola

nu hade jag inte tänkt skriva så långt mer än att vi  har sov morgon idag och det är skööönt, sov till halv 8 sen vaknade jag utav mig själv. Joel är här nu också ;p. han komer alltid på måndag morgnarna, haha. Hoppas jag och jessica ska ha pingis final idag. haha. Jag vill inte vinna för då möter jag de andra klasserna och de är ganska bra ;p. Men över jessica vill jag vinna, haha! nej nu ska jag gå, borsta tänderna med vår nya eltandborste :d. haha. sen stickker jag till skolan

ciao! ♥

söndag

Igår efter att jag skrivit inlägget här i bloggen så gick jag int eill Wilmer och Joel och så bestämde vi oss för att cykla till mölletofta, så cykla vi inom hampus och hämta honom. När vi kom dit så var ju naturligtvis allt stängt haha, så vi cyklade dit i onödan ;p. Men vi fick ju motion, haha. Joel ville att vi skulle sätta os ner och vila lite så på baksidan av burger king var där några stolar som vi satt på, så började joel göra charade (vet inte hur det stavas ;p )med oss och det var väl ganska kul. Sen cyklade vi hem för alla frös, jag och joel mådde illa och hade ont i huvudena så det va nog det bästa. Vi var väl hemma typ kvart i tolv. Sen hoppade jag i säng.

Vaknade typ halv 11 i morse, gick ner och åt frukost och sen gick jag upp och gjorde en massa läxa, så det är väl det jag gjorde innan idag, nu vid 4 typ åkte jag mamma frida och dessan till åstorp och skulle köpa öäsk och lite godis och så till disco. Hittade tyvärr ingen fanta men det tar mamma på city gross! haha. Jag köpte en liten alla hjärtans dag present till mamma okså ;). haha. Har slått in den fint och allt.

Måste bara berätta att jag fastar nu ;). Fast jag ska ändån inte äta godis och sånt på lördagar och söndagar, ska försöka sluta med det nu. :) Jag åt väl inte världens bästa middag idag men jag bad mamma att göra pommesen i ugnen istället för fritera,  och det gjorde hon :) Hon frågade också om vi ville ha så café paris sås elelr vad det heter just för att jag och frida fastar men de andra ville ha så vi lät henne göra det endån ;p. Så nu blir det bara mörkt bröd leverpastej och vatten på morgnarna ;). haha. Det ska bli kul och se om jag klara det ! lycka till kajs! :D


lördag kväll

Spenderat kvällen inne hos Ove och Laila med burmans. Gick in där vi sex och är hemma nu kvart i nio, var egentligen inte meningen att vi skulle kolla melodifestivalen där, men vi slog på disney chanel och där va 101 dalmatinerna och den filmen är så söt så vi stannade och kollade på den och så vipps så var klockan 8 och vi orkade inte gå hem ;p. Så vi satt där och fick massa glass och godis, så snälla är dem. Laila kom typ in var 15 minut och fråga om vi behövde något eller om vi frös eller något liknande, haha. Mamma och de är kvar nu men palla inte längre, ska försöka öva på lite gloser sen ska jag försöka lägga mig i tid! Gick upp 8 i morse och så sov jim här i min 90 säng, haha. Sov typ 1 timme nu på dagen. Men är fortfarande skit trött!

Måste bara berätta att när vi kollade på 101 dalmatiner så var deras hund i rummet och när han fick se en hund gick han fram till tv och satte sig där, haha. Skulle sett hur gulligt det var. Riktigt sött :)


grekland i bilder!


lördag.

Idag ringde min klocka 8 för att vi skulle baka bular och sen sälja på eris. Jag och frida bakade och wilmer, jim och joel stod uppe på eriks och sålde ;p. haha. Fick in typ 1000. tjohoo! Cyklade nyss. Alltid lika gött! :) Ska snart hoppa in i duschen.  Det känns som söndag idag, alla är helt sega. Wilmer sover och joel och jim sitter vid joels data och bara är helt tysta och kollar ;p. haha. Själv sitter jagpå Wilmers data och skriver, ville egentligten spela på shockplay men jag spelade där igår och så får maninte spela på 24 h på samma data om man är gäst så jag fick stänga ner sidan och så logga jag in här för att skriva ett inlägg.

Ikväll ska vi in till våra grannar, Ove och Laila. Burmans ska ju naturligtvis också med! :) sen ska jag fråga malin om vi ska kila hem här och kolla melodifestiveln ;D. Vet inte alla som ska vara med, men jag vet ola och han hajar jag på! fast jag inte hört hans låt ;p I mina ögon är han alltid en stjärna.

På söndag blir det mest lungt, ska inte göra något speciellt, kanske cykla eller gå men det kan man ju inte göra hela dagen. Får ta dagen som den kommer liksom. Göterborgarna har lov nu v.7 och vi ska behöva vänta en hel vecka på vårt, jag orkar inte vänta, vill ha lov nu!


fredag och mys

slutade skolan halv 1 typ, tror jag. Sista lektionen var matte, det känns bra att sluta veckan med ett matte pass, jag gillar verkligen matte. Men det har blivit lite tråkigare sen jonas försvann :/. Har precis gjort matte läxan och övar lite på franskaglosor och lite grammatik har ju prov på det på onsdag, och läxa i franska till tisadg, hon är inte kry asså! haha. Vi har franska tisdagar, onsdagar och torsdagar och vi får franska läxa till varje lektion och det är ju inte lite heller. Hon har varit snäll kanske 1 eller 2 gånger och gett oss bara läxa till tisdagen och torsdagen. haha
Har engelska prov på fredag, hoppas det går bra. Har börjat förstå Gunillas prv nu faktiskt, inte för svårt men inte för lätt + att hon är rättvis! haha. På våra so och engelska lektioner kolla på vi på en film från andra världskriget om en liten pojke som klara sig hela tiden typ. Han har blivit av med sin pappa och pappan lovade honom att han skulle komma tillbaka, så just nu väntar man bara på att pappan ska komma tillbaka och dem dör eller något, haha. 

Jag och frida skulle egentligen cyklat till godisbutik, jag vet inte hur det blir med det. Får se om Frids orkar följa med för jag ska vara med henne, annars struntar vi i att åka dit ;p. haha. Mamma köper väl det nu när hon är och handlar, omman har tur ;p. annars får jag leva på frukt! :D.  

Jag vet inte vad jag ska göra tills frida kommer, jag orkar inte sitta här och öva läxa, jag kanske går in till Wilmer och kollar vad han har för sig och ber honom att bränna ut en film till mig :D , låter som ett utmärkt förslag. Då kanske jag ska gå och fråga nu då, haha. Nu plingar jag iväg. 

♥ 

bilder.


färdig cyklad.

Nu har jag precis cyklat. Cyklade typ 1 mil på 28 min, gick lite slöare idag för att jag satt på msn på mobilen och då hänger man inte med i trampningen ibland ;p Satt och kollade på gay galan i mellan åt. Så överdrivet ;p haha.
Just nu står dany och heresa och sjunger på tv;n, usch vad hon sjunger kasst live! hahah. Jag skulle till och med sjunga bättre och då sjunger hon inte bra asså ;p.

Imorgon är det fredag, yes yes! Taco ofc, hihi. det är så fredagsmys. Har det varje fredag och tröttnar aldrig, blir bara godare och godare för vaje fredag. Man längtar faktiskt ibland till tacofredagen. :)

Det har blivit väldigt populärt att göra dissar och låtar till varandra nu. Haha. Wilmer gjorde en jätte söt låt, haha. Han sjöng om mig och frida, låten heter "Kajsa och Frida ni är underbara" Min bror är bäst. Jag bara älskar att vara trilling!♥


Torsdag

Nationella idag, gick väl bra.Min berättelse handla om ett val men om det var ett oväntat skrivande vat jag inte, men det var det säkert. Jag suger på uppsatser.  Frida gjorde en bra berättelse, haha. Vi hade också engelska idag, som vi koll på film, om typ det med andra världeskriget, det var inte en sann film men en film som man kunde se hur det gick till, jaja blablaa.  Jag och frida var på eriks innan, jag köpte en bulle med bulle, längesen ;) och frida köpte något lösgodis och ett litet marabou choklad :) Godis moster är vad vi är. haha

Imorgon är det fredag och jag längtar! Ska försöka hitta på något kul. Får se vad som händer. Jag och frida anskecyklar till godis butiken ;p. haha. På lördag ska vi göra det med jessica iallafall om det inte regnar och blåser. Håller tummarna på att det inte gör det :)

Btw, har ni hört Carolina Gynnings låt? haha. så  fräck. har den på datan. Den heter "Allt jag tar på blir guld!" haha. Ladda ner nu! ;b

image22

home, sweet home

Hemma igen efter fotbollen och nu sitter jaag och kollar på fotboll ;p. eller just nu är det reklam men ja..
Fotbollen  gick väl bra idag, men jag måste lära mig att ha mer kontroll på bollen, men det ska man väl klara till sommaren. Idag var vi 16 eller 17 st och set ät lite roligare än att bara vara 10 typ.

När jag kom hem gjorde jag och mina syskon semlor och så hade mamma stoppat visparna i diskmaskinen så vi fick vispa grädden förhand, eller wilmer och frida gjorde det. Jag bara satt och kolla på och fråga om jag skulle hjälpa till men det fick jag inte, haha ;p. God semla!

Imorgon ar vi nationella prov och jag vet inte vad jag ska ha för fika, jag ska nog typ bara ta med vatten för jag brukar aldrig annars äta något under den tiden, så varför skulle jag göra det nu? Kanske tar med mig lite saft soppa för att reta joel ;). haha. det är mums. Imorgon kommer våre resekommite tid försvinna för vi ska ha det provet, och vi har så mycket att göra nu, det är lite synd. Vi får inte glömma att gå till röda huset imorgon! haha.
Jaja, vi kommer väl glömma det. men det får vi inte för att annars kommer vi inte komma iväg! :p

Nej nu ska jag gå och försöka duscha snabbt så jag hinner kolla från början till slut på fotbollen och sen ska jag slänga mig i sängen och bara sova. Mys! jag och tiger ;). hahahaha. 




nej jim, jag är inte sur på dig! och har inte varit heller. :)

träning

har precis ätit, god soppa som mamma har gjort, mums! nu är det strax täning så måste springa ner, skriver senare ikväll. fotboll ikväll också! jag längtar.


tråk

Hade nationellaprov idag som typ  alla 9;or i hela sverige haft ;p. Det gick väl bra, men är mer nervös för torsdagens uppsats, jag kommer inte klara den. usch, det känns såiallafall. Jag har redan poängen för att komma in på jb men jag vill ha 300 poäng, men det kommer jag väl typ inte få :/. Men jag ska kämpa för det :). hihi.

När jag kom hem hade mamma gjort semlor till oss, gott säger jag bara! haha. fetisdagen idag ju ;) och då får man passapå när man får :). haha. Sen gick jag upp och gjorde en massa trams läxa övade på lite franska futurum ord och så engelska som vi har prov på nästa fredag och franska prov på onsdag! blää. ! :(

Nu sitter jag här och checkar Gossip girl. Mitt och jessicas favvo program, haha. Eller jag vet ju inte om serien är bra, men böckerna är riktigt bra iallafall :). sen ska jag nog hoppa ner i säng för jag börjar bli lite trött.

jag byter bakgrunder var varannan dag ;p haha. men jag hittar aldrig någon som jag är riktigt nöjd med. Kan fösöka ha denna i en vecka nu iallafall ;p. Se om det funkar! :D


fotboll

idag hade vi sovmorgon i skolan så jag vaknade 08.00 och böja fixa mig typ halv nio kom joel och hälsa på ;p. haha. Sen stack jag till skolan typ nio - fem över nio någon gång. Pratade lite med annika sen började skoldagen som vanligt. Jag åkte hem med joel pga. att han skulle vänta här medan Wilmer va på skolan med sånt inlärnings grejs. Så jag gjorde varsin semla till och och sen gick vi upp och jag gjorde lite läxa och han satt bredvid och åt sin semla ;p. haha. Sen kom frida för vi skulle köra till fotbollen. tack frida <3. Det var ju så roligt att du körde idag. :) haha. Nu ligger frida i min säng och kollar på andra avenyn och jag är allmänt irriterad på bilddagboken, den ska klabba alltid! usch på dem. Kan ju fixa de skitet nu! ;p. Imorgon har vi nationella prov som alla andra nior i hela sverige har. Jag är faktiskt inte nervös alls, är mer nervös på ett vanligt prov, men enligt frida var det rätt lätt ;p. så jag hoppas jag också tycker det ;). haha.


ekebo

I går va det ekrebo och det var väl kul. haha. Var där med frida, jessica, wilmer och joel. Träffade en massa stissar där också ;). haha. Sarah stod och sålde dricka och så frågade jag henne varför hon aldrig tränade så sa hon att det var för att hon fårr vatten i lungerna, och att hon skulle börjja träna snart. Jag hoppas vrkligen det! det är kyl. :) Tar inte det lång tid att få bort? ashc jag vet inte. ;p.  Jim var också där. han som skadat sig och allt. awe :/.

Var med frida igår också.nice, haha. Hoppas inte danne vill vara med henne idag så kan hon och jag va, haha! :D. JAG VILL VARA MED DIG IDAG FRIDA! (a). Vi var ute och gick igår i typ 1 timme, men mer exakt 55 min. haha. Sen cyklade jag när jag kom hem och sen var det ekebo. Vill gå ut idag också och cykla eller springa, undra om det fortfarande är snö ute, har inte kolalt det ännu. men hoppas på att det inte ätr det så kan jag ju springa :) haha.

Imorgon är det skola igen och så har vi musik prov och så ska vi gå ner på bonna skolan och fråga efter minibussar till klassresan ;) haha. Hoppas dem är vänliga och hyr ut, hoppas! I dag var det egentligen träning, men fida har feber och ja, jag vet inte hur jag känner mig. Men det känns som om jag inte orkar träna idag, men cykla fungerar alltid ;) . men imorogn blir det förmodligen träning för mig! :). haha Nej nu ska jag gå och rymma upp lite och kolla ut och se om det fortfarande ligger snö på vägarna, haha.


ekebo

nu sitter jag på en av mina stolar och jessica står bakom och fönar mitt håtså duktig är hon :). skulle aldrig klara det, haha. föna är väl inte så svårt, nej men det tar lång tid och med jessicas hjälp tar det typ några minuter. haha. ekebo ikväll och jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig. det blir väl något hoppas jag ;p. haha. men nu har jag inte tide mer. haha. Puss


bakgrund.

checka in min nya bakgrund! ny igen. fett nice! haha. Typ vakande halv nio i morse och fortsatte att kolla på filmen national treasure. Jag somnade ju igår som vanligt. Så sov frida när jag vaknade så tänkte jag att då kan ju jag ta och kolla klart på filmen, vilket jag gjorde. Den var bra men inte i närheten lika bra som ettan. Det borde finnas fler såna filmer, kul! haha. nu är klockan typ 10.00 och frida vakna nyss, haha. Men just nu ä rhon på toaletten och vi ska snart ner och äta för jag är hungrig! haha.


välis..

Hejsan, nu är min klockan 00.08 och jag har varit igång i princip hela dagen, va på väla med wilmer, joel och jim från typ 3 - 8, hittade allt lite rea! :) Wilmer och joel hittade snygga byxor, och ja jim, du ska få dina pengar snart! jag lovar :).  När vi kom hem åt vi sen kom frida för att att vi skulle va  och sen skulle hon sova här för det är jobbigt att gå hem eller något och det va längesen sist. Jessica har trixat och fixat med mitt hår ikväll. det blev väl bra :) men det är riktigt slitet! måste verkligen klippa mig snart! Nu sitter jag här och frida ligger i min säng, måste sova på golvet är natt. Är så snäll så ger frida sängen inatt :p haha. ska hoppa ner på madrassen strax och fortsätta kolla på national tracher ( eller hure det stavas) snart.

btw. Imorgon är det ekebo och jag ska förmodligen dit. Det kommer nog bilder på mina kläder senare ;). Puss


RSS 2.0