kajs

 - old pic, but I like it.

kajs.

tjing igen!
Cyklade innan, cyklade faktiskt 1 mil på 26 sek ;). haha. det blir mindre och mindre tycker jag ;p. Och när jag satt där och cykla i min snygga Totti tröja och mina fågel tights så kom pontus, haha! frida sov så våga han inte vecka henne så kom han in till mig, jag blev skit rädd. haha. men han skulle bara lämna sponsrings pengar från hans mormor, tacktack! va är typ uppe i runt 18.00 nu. Vi ska till Lalandia, vi bara ska det! världens bästa badland, haha. låter väldigt  barnsligt, men där är faktiskt skit kul! och att hela klassen bara för umgås tillsammans en sista gång innan vi går ut nian, bara vi ä helt underbart. Jag längtar så

Va och sola innan med frida, hon skulle inte göra någon mat till max så vi åkte och sola istället. Jag har börjat ta 16 min nu och så är där nya rör och allt. Jag är brun! haha :). Och så har jag duschat och sånt nu, använde mig av mitt silverschampo, mitt hår har bara lite nyanser av gult nu, men jag vill använda det endån :) Imorgon ska jag få några slingor i mitt hår. Frida ska färga sitt underhår, så jag ska allt få mig någon slinga. haha Och imorgon ska der ringas sponsring, ja fy vad det ska ringas. haha. Jönsa får ringa, han är duttig :) haha!


tjing

har inte skrivit på länge, men ska skriva ett nlägg idag. om det blir lång vet jag inte, men tills jag inte orkar skriva mer iallafall ;p. haha. Kan ju börja med att i tisdags hade vi föräldramöte och jag jessica och frida som är resekommiteén gav ut lite lappar om vår skolresa/ klassresa och sen fick dem lov att köpa bullar och kakor av oss :b. Vi fick typ ihop 800 k. så vi är väl uppe i 17500 kr eller något ;). haha. och vi ska försäka få 3000 och idag i skolan så ringde vi om sponsring och vi fick ihop 500 kr från gyllsjö och några hundra av pontus mormor! haham så snällt. vi börar komma framåt. På måndag morgon blir det nog mer sponsrings pengar hoppas vi på! haha.

Idag gick jag från skolan typ 11. jag och jim skulle ta bussen till ängelholm 11.22 för att provträna för jb (john bauer). Vi kom fram typ 11.55 och vi skulle vara där halv ett och så va vi på stan och gick lite sen begav vi oss till jb och då fick vi veta att det inte var någon träning för fotbollseleverna. Pga. att tränaren fick förhinder och vi fick gå därifrån. Vi gick och åt och sen gick till bussen, så ser vi att vi kom typ 2 min sent vi gick inte på biblioteket för att värma oss sä när vi sutit där tills bussen kom och sen gick vi ut och klev in i bussen och sa att vi sklle till östra men då säger busschauffören att bussen bara går till munka så vi är typ tvungna att vänta mer än kvart och vi palla inte stå ute och frysa så vi gick till stationen och väntade där. Sen gick vi ut kanske 5 min innan och så kom bussen, äntligen. och alla lutade vid den tiden så bussen blev typ helt full och alla skrek och hade sig ;p. haha Jätte jobbigt. !

Ska med frida och sola senae och ska försöka cykla strax. men nej nu ska jag gå och försöka vara lite social mot killarna somm ligger i sängen och står i dörröppningen. ;phaha. Hej då!


väla

jag ska inte skriva så mycket idag, vill bara berätta att jag wilmer, frida och jessica varit på väla idag. Jag handlade två scarfsar om man vil lkalla det de, en tröja, diadem och present ;p. Imorgon är det skola igen och träning. hoppas det inte regnar , kommer fryda skit mycket! usch.

jag kolla på tv nu och snart kommer frida för hon ska hämta sin mascara, är väldigt trött idag. blir väl att jag går och lägger mig tidigt. hoppas på det iallafall, tiden bara rinner iväg när man sitter på datan. så jag får väl gå ifrån den ;p.  hej då!


tjing.

haha, måste bara skriva att jag lyckades helt själv med att sätta in denna bkgrunden, är jag inte duktig? haha. det tycker jag iallfall! vad tycker ni? kommentera! :)


min dag, lördag

vakna typ kavrt i 9. Trodde att ingen var vaken men mámma och pappa satt tysta och åt frukost i köket. Så jag joina dem, haha. sen skrev jag till frida på msn och undrade om vi skull va idagm vilket va var. Jag ville åka och sola och det ville frida också, så vi stack till klippan och sola där. Solade 16 min idag, gött! nya rör va det också. Vi hade lånat mammas bil så när vi skulle hem var vi sugna på gottis så jag ringde hem och frågade mams om vi fickköra till godisbutiken också, och det fick vi :) vi körde inom össjö för att se om danne tävlade, och det gjorde han. Vi såg hans bil ;p. Så fick frida en hel flippad idé. haha. Hon skulle köpa en gottisbit på godisbutiken i yp av ett hjärta och sätta på hans bil, vilket hon gjorde också! haha. En pussmun som hon hittade, en satt hon riktigt fast på vindrutstorkarna och en la hon under en sån vindruts grej ;p. haha. så kul det var! Vi åkte hem till frida för att hon skulle dusvha och sånt trams sen åkte vi hit igen satte oss på datan lite, kollat handbollen och lite sånt. Frida åkte väl hem runt 4 halv 5 någon gång och då började jag cykla& sen städa! det behövdes, så dammigt överallt ;p haha. Sen åt jag och min familj och nyss kollade jag på Göta kanal! haha. Jag har faktiskt lärt mig inbakadeflätor nu, så jag har gjort en på mig själv, jag vet inte om den är fin men den känns fin iallafall ;p. Imorgon blir det väla med mina favoriter frida, wilmer& jessica. Så kul ska vi ha babes& bror. haha



hellyckad kväl hos jessica.

Skit kul hade man hos jessica ikväll asså, tack alla som va där för en underbar kväll. Det började med att jag och frida kom dit runt halv 5 kvart i 5 någon gång så började vi med maten direkt, jag gjorde köttfärsen och dem andra två fjolorna hackade grönsaker..  Vi va väl klara med allt halv 6 någon gång och då va det tänkt att de skulle komma men nej, jim, josh och tour kom kvart i 6 - 6 någon gång ;p. Jag knde mig nästan lite som en värdinna i jessicas hem. haha! Jag älskar sånna här kvällar, vi får göra det ofta. Det är så kul att bara umgås och kolla film och äta något tillsammans. Där satt alla 9, jag, jessica, frida, wilmer, josh, bure, tour och jim och åt taco och roade oss. Joel va också med ett tag men han mådde dåligt och kund einte vara inne så han fick tyvärr åka hem. Men det va kul att få träffa honom iallafall. Efter maten gick vi upp på övervåningen fö att sjunga singstar. Alla lär sig det nu, så det är mer kamp nu, haha! Sen skulle alla gå ut och ta lite luft men jag frida och jessica började på fruktsalladen som vi skulle ha medan vi tittade på film, beta house. haha sicken sjuk film! haha. Josh stack hem runt 11 och då satt resten uppe i deras vardagsrum och bara snacka. alla va skit trötta och skratta hela tiden. Jag och frida fick med oss hem light glass (oboy) som jag sitter och smaskar på nu :), det är ju trots allt fredag/lördag. haha.


Imorgon ska jag mest göra läxa försöka bli klar med min uppsatts på so;n. Sen ska jag nog ut och springa om vädret tillåter, för se om jag hittar på något annat också . men nu ska jag äta upp min glass sitta lite på msn och sen hoppa i sängen, för egentligen är jag ruskigt trött!


25 januari

Nu ska jag strax sätta mig på cyklen och börja cykla, logiskt men sant! :) ikväll blir det kill- tjejkäll hemma hos jessica. Det ska bli mycket mys.

Btw, igår va jag på jb, såg martin josh och bure. Men de såg inte mig. Vigick runt och kolla så km vi till it-media programmet och så stod vi där och kolla. Hälsa och idrottsprogrammet verkade skit kul. Jag vill lätt går där, hoppas då bara att jag kommer in. Ska verkligen göra mitt bästa. Och alla mina nära och kära som också vill gå där, jag hoppas på er också! :)Jag frida och frida ska cykla till familia sen och kolla på skor. typ tio över två ska vi hem till frida så jag måste skynda mig nu, tjingeling mina prinsar& prinsessor.


22 januari

Inte för att vara sån, men jag skriver och skriver hur mycket som helst och inte en enda kan skriva en lite kommentar? (a) hihi. Jag vill att ni ska göra det! Jim jönsson kom igen ;) .haha. Jag sitter och kollar handboll nu, tränat läxa med frida i typ två och en halv timme, både engelska och so. Vi gjorde god fruktsallad som vi åt upp väldigt snabbt. hihi. Den va ju så god. Ska fortsätta med läxan strax. sen måste jag leta kläder till imorgon och gå och lägga mig i tid. Igår va jag vaken till typ kvart i två, trodde jag skulle dö så trött jag var i morse. Jim va så söt så jag kunde inte slita mig från mobilen, haha. Min mobil bara knepar hela tiden och jag tycker inte om msn för fem öre på den mobilen asså. På torsag har vi ju so prov och på fredag har vi jobbigt engelska prov. Engelska är jobbigt! och jag tycker inte om det så värst mycket. men skriver mer ikväll.


21 januari

I morse väcktes jag utav joel! jag hörde en röst inne på fridas rum och tänkte att det lät som joel men va inte säker för va helt yrvaken, sen kom stegen in på mitt rum. Haha, han ställde sig framför min säng och skulle dra bort täcket för att väcka mig så tände jag min fönsterlampa precis då. haha. där blev allt lite rädd. Fixade mig och gick ner och åt frukost. Sen cyklade jag och frida till skolan som vanligt. Prata med Annika Ingelström idag angående resekommiten, mycket bra vetande. Det behövdes verkligen.

Istället för vår gympa lektion kom det några folk från omvårdnads programmet och babblade, typ ingen lyssna. Amanda väl men hon är väl också den enda som ska gå där ;p. Usch vad sur jag blev när jag fick veta att vi skulle stå och lyssna på dem än att ha idrott, inte alls vad jag hade tänkt mig! blä på dem. Där va två lärare en kvinna och en man.  Hon pratade hela tiden och va allmänt jobbig och en han likna en bög och han skratta man mest åt,haha. Jag, frida, jessica& jim stannade kvar lite och så började dem lärarna att prata med oss om vad vi tänkte välja. och jag sa fotboll och det önskade faktiskt hon också att det hade funnits på hennes tid för hon älsakde att spela fotboll när hon va lite, och nu är hon ledare på omvårdnad, hur ska det då sluta för mig, usch ja! haha.

Nu på kvällen har jag tränat, de försöker typ få upp vår kondition så vi kör väldigt mkt konditions övningar, idag blev det dock inget spel. Men det kommer väl. haha. Fick veta att träningsmatcherna startar i slutet av februari, hoppas på att man får va med då :/. får se vad som händer. Känns som att man inte vågar tillräckligt nu, innan va man inte rädd för att ta i. Men nu är man det, jag tycker inte om det. Vill vara duktig som jag va i östra, okej man kan inte gemföra östra och stattena alls, men det kändes på ett annat sätt i östra. men det kommer väl med tiden får man hoppas.  :/.Mamma kom och hämta oss efter jobbet och hem och åt god makaronisallad :) mums, sen satte jag mig på datan ett tag och sedan bar det iväg till duschen, haha. Har fått vista installerat på min data nu ;) . mycket mycket fräckt. ångrar inte att jag gjorde det. haha. Tack fridis <3 Naj nu ska jag sluta skriva och försöka jobba lite med min uppsatts.

Frida larsson, tack än en gång. Jag älskar dig mest


ekebo

lödag kväll eller söndag morgon? välj själv. Jag är iallfall skit trött. ska snart hoppa i sängs men ska bara skriva några rader om ekebo. Vi åkte dit någon gång vid tjugo över 9 och va där ungefär tio- fem i 9 och sicken kö, har aldrig varit där när det varit så många, men det gör ju allt mk roligare. Adam Tensta va där och spela lite låtar, sen såg jag honom även på dansgolvet där han stod och dansa med några tjejer, haha. Min pojkvän började blöda och jag gråta, usch säger jag det va nog det tråkigaste. De har faktiskt gjort om lite på ekebo också, fiint! Sarah jobbade, hon stod och sålde dricka. haha. Emma ligger nu på en madrass på golvet och kollar på freaky friday och käkar popcorn, haha och frida sitter på sin data ;). haha !nej nu ska jag hoppa i säng.


kajs

fredag; skola hem och sätta sig på datan och göra lite läxa. Sen åkte jag till klippan me frida, frida& jessica och sola. Gött eller vad, jag och frida ska sola på söndag också. Man vill ju vara brun nu påp vintern ;). haha.Fick veta att Emma kommer hit. Hon ska med oss till ekebo sen sova här. Så kuul vi ska ha det! haha. Sen ska vi åka gemensamt till träning på söndag. Sen hämtar henne föräldrar henne där. Mös med mamma, pappa och frida, vi åt popcorn och kolla på let's dance. Jag har allt skaffat mig några favoriter. Frida är riktigt söt når hon kollar påd det haha. Hon lever sig verklign in i tv;n. hah gullunge till syster jag har <3¨

lördag; ikväll är det ekebo, ska åka med emma, emma och frida ;D haha. hoppas det kommer mångaman känner för det ä roligast då! Ska snart gå upp til eriks med frida. hon skulle köpa tuggummi eller vad hon sa ;p. Jag ska städa och bara möjsa hela dan :). hihi. Sen kanske ikväll! puss

tack så jätte mycket för min fina sida. Den blev verkligen jätte fin helena :)


torsdag.

denna veckan har gått otroligt fort, imorgon är det fredag och jag hinner knappt med, och på lördag är det ekebo och jag ska dit med frida, emma& emma. Skoj ska vi ha, ser faktiskt fram emot det lite nu. haha ;) Sen måste hela försöka göra om min bakgrund för den jag har nu är ful, så helena när du ser detta och har tid, skicka mig ett meddelande och säg att du är redo för jag har hittat en bild nu :). hihi. den är ganska fin faktiskt. Det verkar kul att pyssla med sånt så hon måste lära mig, haha! :b. Det är nu klart att vi ska träna på söndag, i den gamle merjerifabriken, usch där luktar bara en massa smörpopcorn, det luktar usch men de är faktiskt ganska gått. btw när jag hör smörpopcorn kommer jag och tänka på när pontus och toussan va här i somras på kvällen och hälsade på lite tog dem med sig två påsar smörpopcorn som de skulle poppa och sedan äta här, haha! det va rätt trevligt, jag längtar till sommaren, här bor en massa goa människor i östra som man baravill umgås med.

Min Photoshop kunskap börjar utvecklas och nu kan jag iallafall sätta föremål på samma bild och skriva lite och så, om ni är intresserade ser ni ett resultat här nedanför ;b. Menjag vill lära mig mer, det är så kuul. men övning ger färdighet. haha! 



måste bara nämna att girlsen i stidsvig och östra området har bestämt sig för att de ska ut och campa i sommar  med vår husvagn mitt ute i ingenstans, fast där måste finnas vatten! :) och pappa ska köra oss någonsstans släppa oss där,m sen får vi klara oss helt själv. Mysigt det ska bli tjejer!


suck!

onsdag idag, började med att vi hade gympa på morgonen, vilket är mkt skönt! för då behöver man inte stress på morgonen, man slänger på sig ett par idrottskläder packar ner vad man ska ha för andra kläder efter gympan i väskan och sen tar man en macka och sticker, lätt som en plätt. Vi hade redskaps /gymnastik - idrott. kalla det vad ni vill, haha! sen va det som vilken vanlig onsdag förrutom att den gick väldigt snabbt. Vår sista lektion var Elevensval och där är svinkallt pga. att det skulle lägga nya rör som inte fungerar så alla satt med vinterjackorna och skorna på & frös. Sen åkte jag hem och började med läxa, matte, engelska glosor, började på min svenska text som vi har till fredag, man ska skriva om något man tror är intressant att kolla på om typ 50 år. Jag skrev om fotbolls& idrottsstjärnor. Hoppas hon tycker den är bra. haha.Har tränat nu ikväll, mkt kondition , haha men det behövs! Nu sitter jag på mitt rum och kolla på mitt favoritlag Roma mot torino. Totti är såklart min favoritspelare. hihi. han kom in i andra halvlek typ tio minuter efter avspark, gör 2-0 till Roma efter 2 min av hans speltid, efter ca 7-8 min så gör han 3-0 till Roma, han är en klippa asså! Hans 200;e mål i Roma tröjan. grr. haha. Jag sitter och mixtrar med photoshop, är dock inte riktigt bra ännu menjag försöker, ska lägga upp en bild så nu får se vad jag har gjort ;b.




läxa

tjohej. tisdag igen, läxdag som man också kan kalla det. gör typ alltid tråkig läxa på tisdagar, så istället för att säga tisdag kommer jag att använa mig av ordet läxdag. usch ja. Det är inte tråkig skoldag, utan efter.. träningarna är inte på tisdagar längre, utan måndag, onsdag och söndagar. Denna söndagen skulle jag ju till ängelholm och kollat på EVS och så ska jag träna, blää. hade verkligen sett fram emot den matchen, men asch. fotboll är också kul. Ikväll så ska jag träna tennis med wille. Det ska bli kul och jag ska äga ut honom. haha. jag förlorade inte med så mkt sist vi hade tävling, thihi. sen på torsdag ska jag springa med jessica och frids, kul . Att få springa har jag väntat länge på nu. Hoppas det inte regnar bara, då kommer jag bli arg på vädret. usch. btw, idag hade vi bugg på gympan. Min bror är ju phett grym på det, haha. jag lär honom allt jag kan ;). lätt bästa killen i klassen. haha. Min bror, ja! :D det va segt i början men sen jädrar gick det undan ;p. haha. Nej  nu ska jag sluta skriva här. Skriver kanske mer ikväll. Puss


måndag& fotbollsgalan

äntligen måndag och fotboll, fotbollen gick inte så värst bra idag, usch nej verkligen inte bra. Ibland försöker man men det funkar inte endån. Jag är nog sämst! Ska börja röra på mig mer så imorgon blir det nog en joggingtur ,någonstans där det inte rör sig några barn, för östra är så överfyllt med barn vid denna årstiden, haha. eller inte. Nu på kvällen så va det ju grammisgalan, zlatte vann, jag hajade faktiskt på honom, han vann utan att jag skulle behöva rösta, billigt och bra. haha. Ma fick ju nästan tårar i ögonen haha men han höll sig lika cool som alltid, ibland diggar jag honom. haha. zlatte zlatte..  snart kommer du vara bäst i världen & jag ska försöka också, jag lovar, för din skull :)

Idag följde jim med hem ett tag och vi typ gjorde typ ingetting, kolla O.C, åt och satt på datan ;p. haha. Just nu sitter jag och försker öva lite på engelska glosor, och snart ska jag ge mig in i musikens historia. Vill bara nämna att jag saknar frids något otroligt mkt, jag trodde inte det skulle hända igen, men det gjorde det och jag kan väl bara klandra mig själv, tyvärr. Frida Emilia Larsson, jag älskar dig mest, med hela mitt hjärta är du den som jag kommit närmst och som jag verkligen älskar att umgås med och litar på, Jag vet att jag aldrig kommer finna en bättre vän. Jag får väl ta tag i mig själv och göra något åt det. Jag gör läxorna som tar hela dagarna,  tränar tre dagar i veckan och typ tiden som blir över är jag väl jim eller det satans yatzy spelet. Förlåt. Jag försöker så mkt här i livet, har så höga förväntningar på mig själv,  jag känner att det blir för mycket ibland men jag kan inte bara sluta, det är för mesigt att ge upp när det är som tuffast. Jag har för höga krav när det gäller skolan eller fotbollen, som jag försöker och försöker med och det är då jag inte får ihop det och är usel. Men att alltid vara din vän och vara vid din sida, det värkar vara det svåraste för mig, men det låtar som världens enklaste grej. Och jag skäms något så in i bombens för det, syster bästis, ögonsten, Förlåt  ♥

image5

sverige - costa rica



heja sverige friskt humör skjortan hänger utanför!

haha ;b


söndag

Idag har jag nästan suttit vid vår symaskin hela dagen, hjälpte först mamma med att sy 3 dukar sen har jag haft den til eget bruk, haha! ändrade en tröja som jag endån inte brukar använda för att se hur fiffig jag är med en symaskin utanför syslöjdsalen, haha ! sen har jag varit ute och spelat lite fotboll också, nytt kickrekord blev det, 77 haha. sen la jag nog bara upp bollen på nacken 5 gånger :/. haha, försöker lära mig ronaldinho finten men den lyckas jag inte med så bra ännu, men övning ger fördighet! Nu på kvällen så va jag mamma, pappa och frida ute och gick, för er som,  vet vi gick till återvinningen. Nu sitter jag här och spelar yatzy med joel och jim. haha, joel är kass och jag sämre och jim är faktiskt bra, haha.

I förrgår tror jag det va,  fick jag veta att spanska läraren på vår skola är näst kusin med sergio ramos, och spelade fotboll med honom och sånt när hon va lite. owh vad avundsjuk jag blir. usch. men jag ska inte vara den där näst kusinen som skryter om att den spelat fotboll med en fotbollsdtjärna när dem va små och att dem är nästkusiner utan jag ska bli nästkusinen som det skryts om.


God morgon,

Då är det söndag igen, jag tycker inte om söndagar. Det finns absolut inget att göra. Jag vaknade 10.00 gick ner och åt frukost och kollade på skidor på tv;n och nu sitter jag här och spelar president med Helena. Det va riktigt roligt att få träffa dig igår Helena, har saknat dig så mkt, vi får börja träffas mer. För vi har alltid så kul!

Imorgon är det skola igen och jag ska till ebba och prata om mitt gymnasieval får se hur det blir, vill helst gå hälsa och idrott på JB.  Nej nu måste jag sluta skriva för att koncentrera mig helt på president annars blir dem helt tossiga på mig ;p


fredag& lördag

Igår/ Fredag som varje vanlig fredag förrutom loven, gick jag i skolan. Väldigt skön fredag, vi va och kolla på en teater den hette någon reunion har jag för mig. den va faktiskt lite små bra, haha. Vi åkte hem och åt i matan, jag, Frida, Jim& Jessica satt längst kvar i mattan och mös (; haha! Sen cyklad jag och min syster hem. Precis när jag kommer inann för dörren ringer min bästa vän frida och frågar om jag är klar för att vi skulle åka till ängelholm och åka skridskor, bambi på hal is as, haha. va där till typ 3 sen satte jag mig ner och gjorde franska och matte spela yatzy med jim och snackade lite med joel och wilmer. Min pojkvän hade ringt till pizzan och beställt bord för typ 10 så 10 st i från vår klass satt och åt pizza och bara mös tillsammans, sen gick alla hem till oss och sjöng sing star,  kolla lite tv och åt poppisar. det sluta med att dessan, joel och jim sov här.

Idag/ Lördag vaknad jag upp med jimbo, varmt va det! fixa litepå rummet och gick ner och åt frukost då ringde kusin Helena och frågade om hon fick komma så hon kom någon gång vida halv två - två kanske. Vi va ute och gick i en time typ, haha.  Har nog aldrig hört någon fråga så mycket om vi inte är framme snart ;b. haha gullunge. När vi kom hem satte jag mig vid min data och helena vid mammas&pappas data och så spelade vi lite yatzy, sen va det tacos som gällde, haha. Helena åt lite för Robban också. thih. Efter tacon spelade jag och Helena lite spel& tog något parti kort, men vi tröttnade och bestämmde oss för att spela president på datan istället! så jag Frida och Helena satte oss på varsin data och spela det. Sen blev klockan mkt och Helena åkte hem, och nu sitter jag här och ska strax hoppa i säng och kolla jönssonligan. haha


mjau. (;

image2

Jag älskar dig

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0