poss!

Hemma från pommer nu, hann va där 45 min typ  ;p ka strax ner och äta taco, mums! sen ska jag och frida ta bussen till träningen. Skriver typ imorgon. Kommer ha fett kul med anna och pommer ikväll, love u <3

anna&amanda

Har varit med mina två snäckiar anna och amanda idag, har varit super kul! Först hade jag och anna fotboll i skolan, vi var 4 pers då, yeay. slutade runt tio åkte tillbaka till skolan så var vi där vid 11 och vår buss gick runt kvart över 11 till väla, så vi tog den bussen och åkte till väla och var där någon gång runt 12, och då åt vi mat, mums! vi var riktigt hungriga båda två. Sen började vi kolla i lite affärer och så, sen runt 1 kom pommis! mysmysmys hade vi. Jag älskar att umgås med er (= Någon gång runt 4 kom även frida (syster) och gick med oss, vi hade skita kul! och halv 7 tog vi alla fyra bussen hem till mig. Vi åt pariare förutom pommer som naturligtvis skulle ha fil& flingor! haha ;p. Sen stack jag, pommer och anna upp på mitt rum och fixade lite inför imorgon, så det kommer bli världens bästa dag, typ ;d. Sen cyklade vi och lämna anna på shell där hennes bror skulle hämta henne och jag och pommer cykla hem. Jag fixade hennes naglar och vi skrattade en massa som alltid! haha. Runt halv 10 - 10 åkte hon hem, boo! Saknar dem båda två redan! haha. Och har nyss färgat fridas hår, hon blev inte riktigt nöjd, tyvärr.

Imorgon blir det att följa med pommer hem till henne med anna! :D sen ska vi fixa och trixa där lite, spela typ mariocart eller vad det heter ;). Och runt 4 ska jag hem, äta, klä på mig till fotbollen packa och lite så, förbereda allt inför kvällen, sen runt halv 6 ska vi ta bussen till träning. Sen efter träningen smäller det! iiih, vad jag längtar. Nej nu ska jag gå.

Måste bara skriva att jag köpte
en jeans jacka
två tröjor, eller tunikor
ett skärp
ett linne.
Super nöjd! (:

+ tack anna och amanda för idag, jag älskar er, hihi ;*

;)

jag måste bara visa detta, tycker det är så fräckt, hihi.


kolla våra namn, sökte på Kajsa Andersson på hd och så hitta jag denna.
Och för er som inte vet heter jimmy Nilsson i efternamn och jag (kajsa) heter andersson, haha!

snart torsdag..

har nyss kommit hem från klippan, var och hämtade Wilmer, han hade tränat fotboll med stidsvig, woow! det tycker jag är bra, för min bror var så duktig när han spelade. Jag körde till och med dit, hihi. Jag börjar bli riktigt duktig nu, haha.

Har även varit och tränat själv idag. det var skoj som alltid, träningen gick skit fort. Det är rätt synd, först tar det en timme att åka dit och hem och så 1½ timmes träning som bara känns som en halv timmes träning. Usch. Men förhoppningsvi blir det längre till sommaren!

Nu är det snart tordag och jag längtar! Först på morgonen imorgon kommer halmstad ner och vi ska träna med dem, sen blir det väla, hihi. Så jag ska gå och lägga mig tidigt ikväll så blir det en ny dag snabbt, haha. Hej och puss!


Onsdag!

Nu har jag betäms mig, jag ska börja blogg var dag igen, haha! Det kommer gå segt i början, men jag ska göra det. haha. Idag i skolan så hade vi it-niclas hela dagen, så nu kan man en massa om datorer, yeeah! Har lärt mig mer med honom idag än vad jag lärt mig under restan av skolåret med dem andra lärarna, tyvärr!

Jag, Amanda& Anna byggde ihop en egen dator och så skulle vi se till att alla delar passade ihop och så, det var faktiskt riktigt intressant att arbeta med det.

Ikväll blir det fotboll på grus på olympiafältet, och jag längtar faktikt kit mycket, innan i skolan kände man sig lite seg och orkade egentligen inte. Men nu känner jag mig hur laddad som helst, iiih.

Imorgon; Då ska jag, pommer och anna till väla. Jag älskar er mina pinglor, tänk om jag inte haft er i skolan, vad tusan hade jag tagit mig till då. Ni är bäst, snuttisar.
Fredag; Jag, Amada& Anna ska spela in ytterligare en film och denna ska vi börja med i skolan på fredag, så jädrans kul! ;). Efter skolan ska jag vara med lopporna, sen sticker jag hem för det är träning och sen efter det blir det fest, hela natten! haha. Och jimmy ska sova här då,mys.

Det var typ allt! (: Jo en sak till, jag har inte fått träffa min babyälskling sedan i söndags och får vänta tills på fredag, hur ska jag klara mig. Det känns redan som jag varit utan honom i typ ett år,boo! jag saknar och älskar han, väldigt mycket, hihi <3



måndag

Dagen har gått ganska snabbt fram till nu. Var i skolan, hade gympa på morgonen& där hade vi lite lekar, lite fys och boxning! fy vad kul det var, haha. Jag och pommer är bäst, och vill ni se mig boxas fråga efter en film av tobbe i klassen, haha! han spelade in när jag och pommer boxades! haha. usch! Sen efter det hade vi matte prov, det var rätt så rejält svårt ;p. sen klassråd och sen var dagen typ slut, skönt med en snabb dag i skolan! Var hemma runt 4, gick upp på mitt rum fixade lite sen åt jag och ungefär kvar över 5 åkte jag och pappa ut med bilen för jag skulle köra, körde i hela 2 timmar, riktigt grym är jag nu! haha, eller pappa tyckte jag var duktig i alla fall, hihi. Åkte och hämtade Wilmer i klippan hos maria och sen fick han köra hem, när jag kom hem var det bara ut att gå med frida larsson på dirren och nu sitter jag här. ska strax hoppa in i duschen.

Jag älskar min pojkvän, mest ♥


orkar typ aldrig uppdatera.

läs överskriften! jag vet inte varför. men nej det har blivit tråkigt,
har typ aldrig något att skriva om, men jag kan ju berätta att jimmy sov
här inatt

Vaknade en gång mitt i natten och det var skit varmt så jag fick resa mig från sängen gå enda bort till elementet stänga det, gå hela vägen tillbaka till sängen öppna fönstret och sen hoppa i sängen igen!  haha ville bara att ni
skulle veta det, känn lite medlidande! ;)

Nu ligger jag och kollar handbolls vm det är kroatien mot ungern, och det ser ut som att kroatien kommer att vinna, congratz!

Imorgon ska jag träna och va med jimmy, hihi. Jag älskar dig, <3


Söndag.

jag är kass på att uppdatera!

jag tänkte i alla fall berätta vad jag gjorde igår!
Jag vaknade upp hos jimmy, sen så åkte jag därifrån vid typ halv4.
Runt 5 gick vi hem till burmans och käka för att bettan fyllat år!
Sen Så stack man hem till emil andersson som hade lite fest, haha!
var tvungen att sticka därifrån för någons pappa kom och allt blev klabb!
så jag, malin, bure, maria och malin stack hem till burmans igen.
Där det dansades och hela köret! haha. Jag och malin lärde patrik och
pappa nya danser, haha! OCh typ 12 på natten fick pappa och patrik för sig
att dem skulle hem till oss och gympa, haha ;p. ja, knepon! ;p och ja..
sen orkar jag inte bry mig mer.. haha.

Nu i morse var det träning, had emycket kondition, och sen spel, hihi.
Nej nu ska jag kila, puss ;*

torsdag.

Då har anna och pommer varit här nu, de pkte hem nyss.
Fyfasen vad kul vi hade. Vi bara skratta typ hela tiden! haha.
Ni får se resultatet senare, hahaha!  ;)

för övrigt slutade jag typ halv 11 idag, sen parta jag lite med rektorn.
Och sen åkte jag hem vid 20 över 12, gjorde typ inget. Sen
somna jag. Man vaknar av en pommer står och skriker i hallen.
Värdens hemskaste sätt att vakna upp på! ;) haha.

Nej nu ska jag gå, jag vet inte vad som händer ikväll, men ja..
Jag älskar er ;*

trötting, hihi ♥


usch

Hej,
har inte skrivit på länge på grund av att jag inte har orken. Det har väl hänt så mycket och sen när jag väl ska sätta mig ner och skriva ett inlägg så orkar kajsa inte det! Jag orkar inte heller med skolan just nu. Usch, det är verkligen inteför att jag tycker det är svårt eller något sånt, aldrig! Typ motsattsen och jag hatar det!

Imorgon ska jag i alla fall va med mina pinglor, och vi ska ha så jädrans kul. Vi tre satt i ett rum för oss själva idag och bara planerade och planerade och jobba matte! Jag har fixat mina grejer nu! haha. Anna och pommelipommis, love u. hihi

Igår så hade jag och jimmyboy en månad ihop, hihi. och jag blir bara mer och mer kär för varje gång jag träffar honom, hihi. ♥ I och med att det var en månad så fick jag en stor och fin ros av honom, hihi. och han fick 12 kr av mig till bussen hem! haha ;) lite romantisk är jag allt! haha ;D

Godmorgon!

Godmorgon! Trodde jag skulle ta bussen idag men såg ett meddelande från pommer om att jag kunde åka med dem till träningen idag, yeeah! Då är jag där halv 9 istället för kvart i 8. Perfekt! tack sötnous! (v.

Vill bara passa på att berätta att just idag har jag varit tillsammans med min jimmy, pojkvän, sötnous, älskipälski i en hel månad, wiiiie! Jag älskar min jimmyboy. thihi. ;*


min pojkvän.

Vad vet du om din pojkvän?

vad heter han:
Lars Jimmy Nilsson

vad har han för favorit färg:
blå

vad har han för ögonfärg:
bruna, hihi.

klädstil:
det snyggaste!

har han färgat håret nån gång:
tror inte det..

har han klippt sig någon gång:
jaa

har han piercat sig:
ena örat, fast den är borta nu!

dricker han:
japps

vad heter gatan han bor på:
lillemånsväg

vad har han för mobil:
en sony ericsson vet inte de sista siffrorna

vad vill han bli när hon blir stor:
rik och bäst, det vill väl alla?(:

vad har han för färg i sitt rum:
2 olika färger, vit och någon brun

har han någon/några systrar:
japps, bara äldre!

har han någon/några bröder:
japps,

vad är hans favorit mat;:
mc donalds? ;D

vilken mat hatar han:
inte en aning ;p

vad tror du att han skulle göra om han vann 1 miljon:
köpa mat! ;)

vad brukar han göra efter jobb/skolan:
träna mycket och umgås med sina kompisar och mig väl, hihi <3


vad brukar han göra på helgerna?
spela innebandy, va med mig&kompisar, kolla rögle.

vad har han för musiksmak:
han gillar mycket dunkmusik, haha. techno eller vad det kallas.

när och hur blev ni tillsammans?
den 13 december 2008 (v)
vi träffades ute, allt är fridas fel! ;p
men jag älskar min sötnous.

hur gamla var ni då:
16& 17 år gamla (:

hur upptäckte du honom:
ja, man kunde inte missa honom, mums! ;)

vad påminner dig om honom?
jag vet inte riktigt, men typ choklad som man bara vill äta upp för det är så gott (:

vad var det första han sa till dig: 
okej eller något, och så fick jag ett litet leende, hihi 

vad brukar ni oftast skicka sms om:
allting, typ om hur kär jag är i honom? :)

vad kallar du honom:
jimmy, jimmyboy, sötnous, älskipälski.. massa

vad kallar han dig:
kajsa, yeeeah! ;p

varför kallar du honom det:
för att jimmy är hans namn jimmyboy är tufft och allt annat kallar jag honom för att jag vill det! ;D

varför kallar han dig det:
jag vet inte, kanske ska fråga honom varför han kallar mig kajsa? ;p

idrottar han:
typ alltid. ;p

vad för något:
fotboll& innebandy

vad har ni gemensamt:
hoppas på kärlek och båda älskar totti, aight? haha ;D 

har han bdb:
jadå

hårfärg:
brunt,

om han skulle haft motsatsen till vad du har, tror du han skulle passa i det:
han har det, hihi.

vad har han för sysselsättning:
fotboll, innebandy, blaablaaablaa! ;p

när fyller han år:
18 juni

om du skulle ge han en blomma när han fyller år vad skulle de vara:
hmm, typ 327 olika! :) men alla röda, hihi.

varför just det:
för det är fint med röda blommor!

om du skulle beskriva honom med 3 ord, vad skulle de vara:
sötast i världen

vilket år är han född:
1991

gillar du honom:
oh ja!

Slut, haha. (v)

första skoldagen

Nu sitter man här efter en dag i skolan och jag är väl ganska sådär trött! Första dagen är alltid jobbig, men sen kommer man in i det. Pommer är så jädrans go, fy fasen vad jag skratta åt henne idag när vi jobba matte, mitt lilla rötägg, haha! hmm?! (: haha. Jag behöver inte berätta här vad hon gjorde men jag haha.. Ska ut och gå med min lilla fridis senare, jag saknar diig. Nu ska jag dra mig, puss!


lördag/söndag.

Nu har jag inte skrivit på länge så får väl göra en uppdatering.

Lördag: jag gick upp 9, för att fixa mig och ära lite frukost, det var tänkt att jag och frida skulle vara i klippan halv 12. Men klockan ticka på och den blev 12 innan vi var där. Så träffade jag jimmyboy och lite andra människor, så satt vi och kolla på åbys p16 lag. Dem förlorade tyvärr, men annars var dem duktigt. Efter den matchen var det a-laget som spela och jimmy var med där så jag kolla på den matchen också, tyvärr förlora dem också. med 10-9, usch! så nära, dem ledde med 9-8 men sen vänder motståndar laget och vinner! Jimmy var kalasduktig, tyckte jag! Sen stack vi och lämnade frida vid bussen, hon klarar aldrig sig själv! haha. Och efter det åkte jag och jimmy hem till honom. Vi var där ett tag sen åkte vi och handla lite mat med hans syster som gjorde skit god mat, mums! Sen kolla vi på tv och mös en massa, från början var det inte tänkt att jag skulle sova där, men det slutatde så. Och vi hade jätte mys, hihi. ♥

söndag: Mamma ringde och väckte mig halv 9. För jag skulle ju som sagt och träna klockan 11. och jag och frida skulle egentligen ta bussen till hbg, och den gick halv 10. och träning började 11, ee,nej tack! ;p. så pappa kom runt kvart över 9 och hämta mig, vi åkte hem jag åt frukost byta om och runt 10 stack vi till fotbollen och var där en halv timme innan. I och med att mamma och pappa var i göteborg så var vi tvungna att ta bussen hem också, och den gick inte förren halv 3 och träningen slutade halv1, så vi fick vänta i 2 timmar, under denna tiden duscha vi och byta om, gick till Maxi och handla lite mat sen var det bara 10 minuter kvar när vi väl var vid bussen! så tiden gick rätt fort. runt 3 var vi hemma, haha. Jobbig dag. Men mamma och pappa kom hem med en bil, en silvrig saab, det är det enda jag vet! ;p haha.

Nej nu ska jag gå, hoppas ni orkar läsa allt, haha. Puss ;*

let's dance.

Nu har kajsa tränat, ätit taco och kollat let's dance, och jag känner mig faktiskt lite trött. Efter att ha varit uppe till typ halv 3 inatt och vaknat 12 i morse, så brukar jag inte vara trött vi denna tiden, men man lägger väl sig i sängen med datan och så tickar tiden på snabbt som in i bara.

Imorgon blir det till att gå upp tidigt, har ställt klockisen på 10.15 för att jag ska hinna fixa mig och äta frukost och sedan dra till klippan där först åbys p16 lag spelat match och sen deras hj18 lag (?) , jag har inte lärt mig riktigt vad dem kallar sig ännu, men det är i alla fall samma lag som jimmyboy spela i, hihi. Nu ska jag dra datan till sängen och lägga mig där, pusspuss ;*

fredag,

Nu har pommer åkt hem
helt tomt uten henne, hahah.
Det var längesen jag skrattade så här mycket.
Så kul har vi haft, det får vi göra om någon gång!

Ikväll blir det då träning, på konsträs, yes!
Har fått veta att vi ska träna på onsdagar
på olypiafältet, grus. usch, jag hatar grus,
det är verkligen inte någon höjdare.
Men strunt samma, jag får ju göra
ängna mig åt det jag tycker är roligast!

Ikväll blir det även taco till middagen, haha!
förvånad? inte precis (:
ska typ inte göra något alls ikväll :/
boooo, på det! Nej nu ska jag gå
puss!


fredags morgon

har nyss vaknat och ska börja röja lite strax! sängen ska byta sängkläder och golvet ska damsugas för att få bort alla popcorn bitar som ligger där. Sen ska kläder ner i lådorna och borsta tänderna, ja ni vet! haha. Ska gå nu så jag får något gjort, puss.

Once upon a time
I had a dream I had a vision
Of that someone that was missing
In my life
Here I am, looking back
On the road I used to travel
Through the darkness
Through the times of sacrifice
I can't believe how things can change so fast
I can see it in your eyes
We're gonna last

Chorus:
With every bit of me with all my heart
With every single breath I'm gonna love you
Fall into my arms tonight
Let's make it allright
If you ever come to doubt these words
Let me be the one to break it to you
I'm gonna love you endlessly
With every bit of me

Love will come and go
But as long as you are with me
I am happy to be someone
In this world
You're the day
That changed it all
You're the nights I will remember
For as long as I am walking on this earth


With every bit of me with all my heart
With every single breath I'm gonna love you
Fall into my arms tonight
We're gonna love you free

If can dream it
If you believe me
Like I believe it
Standing here with you
You brought me something
Right out of nothing
You are the one thing
That makes it all come true
I can see it in your eyes
We're gonna last

With every bit of me with all my heart
With every single breath I'm gonna love you
Fall into my arms tonight
Let's make it allright
If you ever come to doubt these words
Let me be the one to break it to you
I'm gonna love you endlessly
With every bit of me

Ohh baby
Fall into my arms tonight
Let's make it allright
If you ever come to doubt these words
Let me be the one to break it to you
I'm gonna love you endlessly
With every bit of me

fredag redan..

blaablaablaa, vad trött jag är! bara pommer öppnar truten skrattar man ;p. Fick värsta skrattanfallet när vi borsta tänderna nyss, haha. Men det är det som är så härligt när manborstar tänderna ihop. haha. Jag tänker slänga en kudde i pommers huvud, alldeles strax, så hon somnar ;) sen ska jag starta high school musical och bara lyssna på alla låtarna igen, haha. nej, jag orkar inte... tröööööött Poss.


sov

nu börjar vi bli rejält jädrans trötta här på mitt lilla rum, iallafall pommer, haha. Hon är så goo. nattinatti!

sommarsommar!

jag vill ha sommar nu! och kolla min prickar på nosen, haha! ska börja sola igen så jag blir så snyggt brun!


popcorn& lussekatt!

nu sitter jag här med min kära vän amanda pommer, hon sitter på sin data och jag på min och det är tystnad som råder i rummet! haha. förrutom när vi knappar på tangenterna, vi var typ nyss nere och gjorde varsin lussekatt och popcorn och tog dricka, mumsi! Vi hade tänkt äta det och kolla på filmer twilight, har redan sett den, men värd att ses en gång till! Sist pommer såg den halv sov hon! haha. Jag och pommer ska till bahnhof den 30, dit borde du också gå?! ;) haha. nej nu har jag inte tid här mer, puss på er ;*

Bowling

yeeay! jag vann på bowlingen, vi spelade sammanlagt 3 runder, jag vann första, andra och kom två på tredje. Och mitt sammanlagda resultat blev över 300, wooow! haha. Jag ska kanske nämna att wilmer kom tvåa, pommer kom trea och lillan  (frida) kom alltså fyra, haha. Efter bowlingen gick vi till pepelino och åt, gud vad gott det var, mums! Träffade min gamla kurator angneta röhn, haha. mycket trevlig dam den där typen, haha. Sen körde pappa pommer hem och nu sitter jag bara här, men strax kommer pommer hit och hon ska sova här, ohoooj! hihi. Vi ska kolla twilight och mummsa på något gott, wiie! nej nu ska jag gå, puss;*

torsdag.

Har alldeles nyss vaknat, klockan är 11 och jag kan inte må bättre! jag vet att min bror, min pojkvän och hundratals andra ungdomar börjat skolan idag, förutom jag. Och helsingborg börjar imorgon men inte jag. haha, ängelholmarna börjar inte förren på måndag, så himla skönt! Kan verkligen sova ut dessa sista dagarna då. hihi, nej nu ska jag gå! Puss ;*


spiderman

kolla spiderman nu, den går på tvåan. konstigt! jag trodde bara tvåan hade tråkiga program& filmer på den kanal, som tillexempel antikrundan, fast det har ju fyran, men det är typiskt ett sånt program som skulle passa på två;an. hihi

7 januari

I natt sov världens bästa pojkvän här. Igår så gjorde vi typ inte så mycket, kolla film och sånt. Jimmy och frida mötte varandra på fotbollsspelat ;p. Frida vann en gång :o vafasen! han har aldrig låtit mig vinna :'/ haha. Sen idag har vi typ tagit det lugnt bara. Väckte jimmy 10 i morse, hihi (a)  Han stack härifrån vid 7 kanske& jag saknar honom redan! booo..
Ska kolla på lördag när han spelar innebandy, hihi. ;*

Imorgon blir det bio med min pommis, undra vilken film vi ska se.. Spöket laban är jag väldigt sugen på! haha. Frida är och kollar på Australia nu, så får se vad hon tyckte om den. Men trailern värkar inte så värst bra.

VÄLA!

var på väla idag med frida larsson, mysigt! hihi
jag köpte ett par nya leggings (svarta)
Och ett hårspray med extra mycket volym, det var en lila flaska!

                             

duktig

Har nyss varit ute och gått i 1 timme, skönt! Ska hoppa in i duschen och sen börja rymma upp lite. hihi. Puss!



om det enda bara kunde bli sommar nu.

tisdag

vaknade nyss och såg att både klippan B18 lag och åstorps G16 lag är i semi, fy fasen vad duktigt!
Åstorp började spela sin match nu vid 10 och klippan spelar sin vid 11, iiiiih. Det måste ha något med mig att göra?!
haha ;p jag som hoppads på att dem skulle förlora gruppspelaet och inte tog sig till slut spel så dem skulle komma hem så tidigt som möjligt, så jag får träffa dem!;p men nähe dem ska gå enda till semin för att jävlas med mig! ;p haha puss;*

Åstorp!

aaaaaaaah! Pommer ringde mig nyss, dem vann. Fyfan vad duktiga dem är och jag är så stolt över min kapten! hihi. Pommer kommer ta över hela världen med hennes snygga innebandy spel, eller vad man säger(?) ;p. Så jädrans duktiga och så glad jag blir för deras skull! ♥

 


spänning!

Nu har pommers lag spelat sin tredje match för dagen, vinner dem denna går dem till semifinal. Matchen började 22.00 så jag bara sitter och väntar på att resultatet ska komma fram, hoppashoppashoppas dem vunnit. Klippan börja spela sin match 23.00 så jag får vänta en timme med att se resultatet från den, spännande! Puss ;*


Träning

just nu ligger jag bara och degar i sängen, precis som jag har gjort hela dagen, förrutom i morse när jag var ute och gick med frida och mamma. 1 timmes lång färd halv 8 på morgonen, det tar verkligen musten ur en! Ikväll är det äntligen träning igen. Sla bli skönt efter ett så långt uppehåll, att få träffa emma slemma igen! hihi. Nej nu ska jag gå. För jag har inget mer att berätta. Puss ;*


familia

Jag var ju som sagt på familia idag och fick med mig detta hem;

bilderna är på sne, jag vet. men jag orkar inte ändra det!

den färsta och andra tröjan är mer myskläder som jag sover i
nu på vintern. Mysigt värre!

den 3;dje bilden är på mitt armband som jag satt en berlock på
som jag även köpte idag, super fint!

söndag

Godmorgon!
Vid halv 12 hade jag och frida tänkt ta bussen till familia. Jag ska försöka hitta en såndär päls halsduk, eller vad man
kallar det, jag har testat den innan, men det har liksom bara blivit att jag väntat på det. Sen någon tröja skulle aldrig heller vara fel! lägger in bilder sen om det blir något, puss;*


lite sena bilder från julafton i tving.♥


jag tyycker om min kusin väldigt mycket.

kajsa och mamsen (v)

-haha, jag.  låt bilden tala för sig själv?!

kajs och fridis innan sovdax! jag hada min nya pyjamas på mig ;D

det var allt för denna dagen, puss! ;*

twilight



Idag när jag träffa joel kolla vi på twilight, och den var faktiskt ganska bra
av det jag såg. Jag såg typ början, slutet och lite då och då i mitten.
Så jag har tänkt att jag ska se hela filmen någon dag ;p haha.

Ja den handlar lite om vampyrer och kärlek och lite sånt, jag kan ju inte förklara den
så bra i och med att jag inte sett den riktigt själv.  Men se den!


lördag

Träffat joel idag, vi kolla på bland annat twilight, men jag sov typ igenom
hela filmen!  ♥

Har föllt Gothias innebandy sida för fullt!
Pommers lag åstorp spelade innan idag och dem
vann med 4-1 och demskulle spela en match nu vid 19.40 igen
och även klippans hj18 (?) lag har spela och dem vann med 6-5,
duktiga dem är :)

Ikväll är burmans här igen. men jag hade tänkt att fixa lite med mina
naglar och pyssla om mig lite. Måste bara nämna att parfymen nedanför
luktar så otroligt gott! har den även i body lotion form och den luktar ruskigt gott!


2009!

http://fridassyster.bilddagboken.se/p/main.html

gå in här och kolla bilder från året som gott!
du måste vara inloggad! :)

nyår och lite till.

Hej!
har inte hunnit skriva på väldigt länge, eller jag har inte
riktigt haft orken. I Sov med frida larsson från tisdag till onsdag
sen på onsdag morgon åkte jag hem till jimmy älskling ett tag
och sen var jag hos burman och fira nyår. Sen hem och så kom lite folk
hit. Bland annat pommer och sandra, sen fick vi ryck och skulle in till klippan
Så vi ringde och beställde taxi, och det kom ingen taxi jävel
så en som var nykter hos burmans körde oss tillen fest i klippan runt 11.
När vi kom dit blev vi ju naturligtvis inte insläppt, eller jag blev men inte pommer
och sandra :s Så vi skulle sticka till en som hette gustav, men det blev inget
med det så vi stack hem till emma i stället. Men när klockan var 00.00 så gick vi.
Och frös gjorde vi också, jag och pommer spenderade typ nästan hela den kvällen ute.
Och jag fick träffa min älskliiing jimmy också, mysigt att få spendera mitt nyår med honom
och pommer i alla fall! Så var vi hos emma i typ 1½ timme och sen blev vi utskickade
så ringde jag och pommer efter en taxi och där va typ 1 timmes vänte kö, så
jag ringde till frida så kom hon. Sen gick timmen och där kom ingen taxi, fy fasen vad vi frös!
Vi ringde till alla möjliga men de hade druckit, till sist hade marias mamma fått köra oss hem
(wilmers flickväns mamma) och vi var dessutom för många i bilen. Så jag, pommer och frida
stod 1½ timme ut och vänta. Jag lovar, jag kände inte mina fötter då ;p
Så var vi väl hemma runt 3 någon gång, jag var skit trött och alla andra pigga, haha!
typiskt när jag är trött! men jag lyckades knoppa in endå ;p.

Pommer sov här och dagen efter vakna vi typ halv 1, har aldrig vaknat så sent innan! wooow ;)
Sen vid 5 typ stack jag till jimmyälskling och vi kolla film åt choklad och slogs ;) haha.
Sen sov jag där och vaknade 11 i morse och då var han också tvungen att vakna! haha :D
Sen kom pappa och hämta mig runt 3 halv 4 och sen har jag inte gjort mer än att ätit taco,
mums! :D Ska kolla tv med mammaochpappa ikväll och bara gråta för att mina gullungar ska till
gothia imorgon, jag kommer sakna er helt sjukt mycket pommis och jimmy <3. Hoppas det går bra för er! (v)

Nej nu ska jag gå! Puss på er ;*


nyårs bild på mig! ;d

RSS 2.0