Onsdag!

Nu har jag betäms mig, jag ska börja blogg var dag igen, haha! Det kommer gå segt i början, men jag ska göra det. haha. Idag i skolan så hade vi it-niclas hela dagen, så nu kan man en massa om datorer, yeeah! Har lärt mig mer med honom idag än vad jag lärt mig under restan av skolåret med dem andra lärarna, tyvärr!

Jag, Amanda& Anna byggde ihop en egen dator och så skulle vi se till att alla delar passade ihop och så, det var faktiskt riktigt intressant att arbeta med det.

Ikväll blir det fotboll på grus på olympiafältet, och jag längtar faktikt kit mycket, innan i skolan kände man sig lite seg och orkade egentligen inte. Men nu känner jag mig hur laddad som helst, iiih.

Imorgon; Då ska jag, pommer och anna till väla. Jag älskar er mina pinglor, tänk om jag inte haft er i skolan, vad tusan hade jag tagit mig till då. Ni är bäst, snuttisar.
Fredag; Jag, Amada& Anna ska spela in ytterligare en film och denna ska vi börja med i skolan på fredag, så jädrans kul! ;). Efter skolan ska jag vara med lopporna, sen sticker jag hem för det är träning och sen efter det blir det fest, hela natten! haha. Och jimmy ska sova här då,mys.

Det var typ allt! (: Jo en sak till, jag har inte fått träffa min babyälskling sedan i söndags och får vänta tills på fredag, hur ska jag klara mig. Det känns redan som jag varit utan honom i typ ett år,boo! jag saknar och älskar han, väldigt mycket, hihi <3



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0