usch

usch, nu är jag sur. Något knäppo har kommit in på min msn och bytat lösenord, så jag har gjort en annan nu. owh så sur man kan bli. Jag kan typ inga hotmail/msn addresser så alla får adda mig - [email protected] Lova det! :) Har väl typ 5 på min nya ms, haha.

Imorgon blir der tyskland för min del :) ska dit mid stattena. Vi kommer ha så skoj så. Kommer hem någon gång på söndag förmiddag, Jag orkar inte sitta här, vill att mamma ska komma hem. Det är mycket roligare när hon är hemma ;p. men hon slutar inte förren 7. blä! :p

Heej !

påsklov

äntligen påsklov. som jag har längtat efter detta ! det är många prov efter lovet, men att bara få sova ut och kunna få öva på proven när som helst, skönt. Sen torsdag, fredag, lördag och söndag nästa vecka ska vi ju åka till tyskland också : det ska bli kyl. haha.

Imorgon åker jag, frida, jim, wilmer, joel, martin, bure, kanske jessica, och massa andra till danmark :) , det ska bli kul. hihi. Jag ska handla glass, har typ inga pengar för jag köpte ett skal till jims mobil. men jag fick en hundring över.  Ikväll blir det tränig, sen ska jag vara med fridis förhoppningsvis, var jätte länge sen vi var och jag saknar henne. jätte mycket :/ Hon har ju bäörjat jobba nu och jag har mycket med fotbollen och skolan, så lov är bra ibland :). thih. hon jobbar ju fortfarande men hon slutar ju inte natta tid var dag ;d. haha.

Har gjort min franska läxa nyss, man skulle ändra om några meningar och sånt sen skulle man skriva en uppsatts typ, eller där är en berättelse i boken som man får välja att fortsätta på eller massa såna alternativ, jag är inte bra på att skriva massa meningar, haha. me don't like! ;p.

Nej nu ska jag ta på mig fotbollskläder och gå ut och kicka i det lovely vädret :) Ciao!

fotboll

ikväll är det fotboll igen, från halv 5 till halv 7, hoppas det inte är sånt piss väder då också. Jaja, efter det så ska boysen bjuda mig, jessica och frida på mat ;). haha. Biysen är wilmer, jim, joel, jos och bure. haha. mys! wilmer håller på för fullt och duka nu ;p. det har nog tagit någon timme för honom nu ;p. haha. han är inte van! ;p.

har läst ut min bok också. väldigt svårläst ;). men den var bra, ;p. den är lite av en barn bok. men den dög. haha. Läste lite på svenskan innan idag och nu när jag kom hem läste jag också, men då va där typ 10 sidor kvar, så det var inte så mycket att läsa ;p. jag tog den bara för att jag har en annan bok här hemma som jag håller på med som jag egentligen skulle tagit med till skolan, men glömde den ;p. så jag fick ta en lätt ;D haha

Nu har vi typ ordnat allt, skoltröjorna är beställda ochskol/klass resan är typ helt bestäld nu. Gud vad jag jessica och frida kan känna oss stålta nu, hoppas individerna i klassen kommer att tacka oss nu också ;o!

Nej nu ska jag gå och hitta på något. Puss och kram


onsdag kväll

har typ inget att skriva, men känner att jag måste skriva något. typ, jag sitter i slingmössa och frida har nyss slingat håret? haha. snyggt! I morgon är det torsdag och dagen efter det är det fredag. Jag är så trött, ska sluta skriva nu. Ciao!

idol.

haha. Amerikan idol är ett av mina favorit program. Haha. Vissa är så korkade och bara så roliga, haha. Jessica ska på svenska idol grejset har jag hört ;). hoppas min lilla loppa går vidare ;) . hihi. Jag hajar på henne :). Det har aldrig tidigare varit något bra program på måndagar innan, men nu är det både anna phil och idol. Tjoho för det ;).

Imorgon ska jim, marita, joel, molle, bura, patrik, pappa, mamma, frida (tror jag) och jag sitta runt vårt matbord och äta bullar, kakor och dricka saft och prata om klassresan. Mamma har bakat mocka rutor tror jag det hette och en slags socker kaka men godare, mums! hihi,

Idag har jag typ inte gjort något. Kom hem typ 2 för idag har 9:1 musik och vi slapp det ;). och på torsadg har vi hemkunskap också, thihi. och jag började måla, haha. Sen så åkte jag på träning med syster, vi blandade lag med 92;orna och så spelade vi match hela träningen. När jag kom hem sprang jag en pytte liten rund också. Men något i bröstet krampar sig och det är inte skönt. Kände det först i går på matchen och idag när jag sprang så precis i slutet kändes det också. :/ Har även ont i ljumsken. höhö, jag bara klagar hela tiden. Jaja måste sluta skriva innan jag kommer på fler ömma ställen på kroppen ;p.

söndag

söndag kväll och jag har precis varit inne och duschat, hade match innan. Åkte till stan vid ett och kom hem vid kvart i sex, det är alltid lika roligt att umgås med laget ;). haha. Imorgon är det träning igen, och på onsdag. Emma kommer tyvärr inte i morgon :/ hon har förmodligen fått en sträckning på baksidan av låter, vilket var lite tråkigt att höra, det tar ju lång tid att få bra :/ , usch ja.  Matchen började 3 och jag började på bänken :$. Men kom in efter sådär 5 - 10 min för att emma var tvungen att byta ut. Det gick väl sisådär idag, jag måste tuffa till mig och ta till mig lite mer av spelet. Jag inför mitt nyårslöfte här och nu! 1. Jag ska tuffa till mig mer 2. ta till mig lite mer av spelet. och 3. sluta äta godis och bara äta kakor och läsk på helger! (bara för att det ska låta bra;} )  haha.

Igår var betina och malin här och drack vin med mamma och pappa, eller malin drack inte vin med bettina gjorde ;). Jag gjorde facemask på malin. haha. Så söt var hon. Hon skulle ha i facemasken i typ 5 min men vi glömde att hon hade den på sig för vi kollade på tv så när vi kom på det knde man dra finget i huvudet på henne och det bara ramla av ;p. haha. Btw, sicken skräll att carola förlorade mot Nordman! hahaha. Så jävla pinsamt asså. Men man smälter nästan till andreas röst asså, den är så mysig. Han skulle gjort låten själv! då hade han bergis gått vidare till finalen direkt! Sibel var väl inte särskilt bra? haha. Ola var mö duktigare då ;) och sötare! thihi ;}
Ska snart ner och äta, väntar bara på jim, han duschar. Sen Hat jag tänkt att vi ska gå ut att gå (utan att jag frågat honom) haha. men han kan aldrig säga nej till mig, så det kommer vi göra. Mastermind ska vi också kolla på! Det är lätt den bästa Wallander filmer som gjorts, så den kan man ju inte missa! :) Nej nu ska jag öva lite franska glosor och vänta på jim. Pyss och kram !


lördag.

Nu äntligen har jag blivit av med vista skiten! På senaste tiden har det bara orsakat en massa kaos på min data! Allt har hängt sig, får starta om datan 27 gånger om dagen och den bara är allmänt seg.  Så jag hoppaspå detta nu. Känns redan som den går bättre. :) Säger bara det att installera aldrig vista ! usch ;). det är faktiskt snygga färger, ikoner m.m mera men Windows XP fungerar mö bättre :).

Ska vara med frida senare hoppas jag. Ska först cykla tänkte jga. så jag får slita mig härifrån och hoppa på motions cyklen :) Sen ska jag ut och gå med mamma senare :) Men jag ska ju inte till ekebo ikväll. Då får jag motionera extra ;). haha. Ska jag ta stavarna? (h) haha. !

Ikväll ska mor tillaga langos! mums, och melodifestivalen. haha. Nej nu ska jag gå så jag blirklar någon gång, Skriver mer sen. Pyss och kram!

mys!

idag är det lördag och jag ska bara ta dagen som den kommer, antigen ska jag följa me frida på fotboll om nte det blir ska jag nog åka till familia med emma och någon kompis till henne, ikväll blir det inget ekbo för min del. Måste spara mina pengar lite ;). Jag har kommit på att jag ska börja spara lite nu. Ska försöka att inte handla kläder m.m lika ofta. ;)haha! det kommer probably inte att gå men jag kan försöka! Dessutom ha jag inga kläder till ekebo heller, så ja. jag får ta det en annan gång. Jag ska kolla på melodifestivalen och mysa med mamma och pappa ikväll i stället ;)

Wilmer hade folk som lana här i natt, men guuud så glad jag blev när jag fick veta att dem skulle lana i husvagnen. haha! Har fått höra att de ändån somna rätt tidigt, 3 ;). Det var Joel och Martin som var här. haha, man kan aldrig sluta skratta för deras dumma idér ;b

hela veckan.

ja jag har ju inte skrivit här på ett tag, så jag kommer gå igenom dag för dag lite kortfattat och lägger in någon bild från var dag sen i lördags. :)

lördag: påarp emma kom och vi hade det jätte kul och mysigt. Hon kom vi två någon gång. Vi visade henne östra runt ;). haha. om det nu är så mycket att visa ;p. sen på kvällen skulle vi åka till godis butiken men där va stängt så vi åkte till lidl i ängelholm och köpte godis. mamma och pappa var inne hos burman, martin och bure var också här. Så jag, frida, emma, wilmer, bure och martin mös och hade det allmänt trevligt på mitt rum


söndag: Vi spelade match mot munka ljungby. Vi förlorade dock. Men vi spelade bra. Grus var det och ack vad ont det gör när man trillar på det ;p. haha.  Sen åkte jag mamma och frida till ikea. frida skulle handla lite till sitt rum, och så gick vi snabbt in på väla.


måndag:
träning och tillbaka i skolan. Från måndagen till fredagen pluggade jag bara en massa till vårt So prov som vi haft idag fredag.
(bilden är från gympan, på måndagen ) :)

tisdag: färga håret, vilket jag blev lite missnöjd med. men ska snart färga om det igen.


onsdag: sista lektionen var slöjd, det hade vi från typ 2 till 4 för att jag ska försöka bli klar med min klänning ngon gång. Jag känner på mig att den kommer bli fin. Det har varit ett helvete att sy den asså ;p. Det var även träning på kvällen.


torsdag: pingis turnering på skolan, jag kom två. Förlorade över en som går i 7;an. Hon är cp duktig och går på pingis, så jag bryr mig faktiskt inte. Jag håller mig till det jag är bra på i stället ;). Hade även jepordy med frida och jim. Jag och frida ställde frågorna och Jim ställde svaren ;). Mitt utropsskrik var. Tå! och fridas banan! haha. Frida blev lite yr i mellan åt så när hon skulle svara blev det. Vad är banan! hha. Hon skulle skrika. Banan, vad är... ! haha ;d,
(emma på resekommiten)

fredag; Prov i dag på andra världskriget, tyckte inte alls att det gick bra. Usch nej. G gick väl bra, men sicka frågor där kom på VG och MVG, inte sånt man övat på precis ;p. ach! alla tyckte typ provet var helt sär :S, haha. jaja. bättre lycka nästa gång ;). Jag, Emma, Jessica och Frida cyklade till godis butiken vid halv 2 kvart i 2 någon gång ;poch var hemma nu kvart i 3 typ. jobbig eller vad ;D och snart ska jag träna ;)
(ni kanske inte ser men de två prickarna på andra sidqan är emma och frida ;p. vi cyklade ekebo hållet och de stora vägen. Vi kom typ hem 5- 10 min före dem ;p. haha. Så slöa var de ;).

anledning att jag inte kunnat skriva är för att jag inte haft på datan för jag har varit alldeles för upptagen med läxor och att läsa min nya bok! :)

leona lewis - footprints in the sand

Leona LewisFootprints In The Sand

pluggpluggplugg

lördag och emma kommer senare :). ag vill sola med frida också, men danne är där så det kanske inte går. men han kan också blir lite brun! Har inte en aning om när emma kommer med det blir väl någon gång efter 12, I think. Sen ska jag fråga hon och frida om vi kan åka till ängelholm och gå där och mysa ;). Jag har ju pengar nu ;). haha. Sen kan man ju alltid ta en fika på gallerian, mums! :D haha. Ska höra med frida senare, så ringer man bara till emma och säger att hon ska ta med pengar ;D. Vi skulle visst visa henne the big city östra också. Verkligen jätte mycket att titta på ;p. haha. Vi kanske kan cykla till godis butiken om det inte blir ängelhom annars ;). haha. Emma vet ju inte hur långt det är dit. Så säger man att det kan väl vara några hundra meter bara! haha. :)

Imorgon har vi match med stattena, det känns som om det inte kommer att gå bra, men jag ska verkligen försöka gå ut och göra mitt bästa och inte vara rädd! Jag hoppas hoppas hoppas verkligen att det går bra. Nej nu ska jag öva lite musik provet sen kan man väl läsa lite på so provet när man lika bra i igång ;p. Läste ut min andra bok nu i morse så har börjat på en ny nu ;). Den heter "smärtans hus". Det är en norsk som skrivit den så där är en del konstiga namn ;). men den är uj översatt till svensk så det ska nog gå bra. Hahah.

RSS 2.0